"
Dierentuin (Renko systeem)

Dierentuin (Renko systeem)

by Dr.Hamdi Boukamcha

Dieren boerderij.

Laat het ee boek leren en besluit wie de varkens zijn. Laten we wat varkensvlees maken.
Vermeld alsjeblieft dat er een fout is op het plaatsen van # 264 op internet pagina 14.
Juist hier is de beste manier om te studeren:

„De eerste regel is:

Een model nieuw LH kan niet worden erkend totdat de waarde eerder voorkomt hoe eerder de laagste is.
Een model nieuwe HL kan niet worden erkend totdat de waarde eerder voorkomt hoe vroeger extreem.

Om grafieken minder ingewikkeld te maken om dit te interpreteren, heb ik baat bij Bill Williams Fractals om erachter te komen dat de LL LH HH LH verkrijgbaar verkrijgbaar is in de markt. „

************************************************** ************************************************** ***************************

Dierentuin (Renko systeem)  Deze draad is een plek waar we een aantal nieuwe ideeën zullen ontwikkelen voor het kopen en promoten van Renko, met name Median Renko Charts.

Ik heb over de andere Renko Threads over de International Trade Manufacturing Unit gestudeerd en als ik graag credit score rating wil geven, de plaats die het verschuldigd is, beveel ik graag aan dat iedereen die weinig of geen informatie heeft over Renko deze discussies een analyse geven en analyseren Het biedt daar.

Ik zal bronnen aanwijzen voor apparaten die ik hier goed van heb, met name de verschillende eas die kunnen worden gebruikt om Renko Charts op MT4 te trekken. Hierbij bedank ik de programmeurs die hierover hebben gewerkt en ze groeten om zo royaal te delen.

Ik ben geen persoon die vooral indicatoren leuk vindt. Ik zou mijn persoonlijke begrijpen van waardebeweging aanzienlijk kunnen ontwikkelen tot het doel waar ik geen achterstandsindicator of slechter wel een aantal van willen. Waarde waard heb ik waardeer om mijn keuzes te maken. Ik heb daarover gepraat over indicatoren op mijn grafiek voor 2 oorzaken:

1. Ik hou van een indicator die mij helpt te bepalen of ik in een steekproef of een tegen-trend schakelaar zit.
Hiervoor heb ik voordeel uit een 5 34 5 MACD, met een 5 interval EMA die erop is geplaatst. Ik ben identiek aan de 5 34 5 MACD omdat ik het kan gebruiken om Elliott Waves te vertrouwen. Verder wordt het gewoon gebruikt om de steekproef- en tegenprotestakingen gemakkelijk te bepalen. Ik ben een oneindige fan van Elliott Wave Idea, maar dat zal ik echt vereenvoudigen, alleen als Renko een hele hoop punten vereenvoudigt.

Als je Elliott Wave-factoren hebt verworven, sympathiseer ik me. Ik zie veel Elliott Wave Analysis door individuen die zich alleen voor stierenartiesten ontdekken, en je hele onderwerp krijgt een smerige titel. Ik profiteer van Elliott Wave analyse; Het is geen simpel onderwerp. Ik zal het proberen makkelijker te maken. In geval u bezwaar maakt tegen Elliott Wave-schakelaar. Als u een open idee hebt verworven, laten we eens kijken wat ik u kan voorbereiden. Ik zal nu juist zeggen dat ik hier niet goed ben om het onderwerp van Elliott Wave met naysayers te debatteren. Het is relatief nuttig voor mij. Als u daarover een probleem hebt verworven – ga ergens anders.

2. De De Mark / Mouteki-indicator trekt de relevante verbeteringsstammen.
U kunt deze steekproeven waarschijnlijk snel zelf trekken en de De Mark Indicator is niet nodig. Het is goed om het bolvormig op te volgen, omdat er een paar gewoon het beste voor jou is en het bovendien een waarschuwing klinkt. Het vindt bovendien Fractals en sommige pivots. Fractals zijn echter letterlijk magisch, evenals extra, zoals Elliott Wave, een aantal individuen begrijpen Fractals niet.
3. Fractals. Grafiekdecoraties of symbolen die je aandacht vestigen op vitale plaatsen op de grafiek? U kunt waarschijnlijk alleen uw ogen samenvoegen om Fractals te achterhalen en draaien op een grafiek, samen met Renko charts. Is het de moeite waard om ze op de kaart te hebben getekend? Persoonlijk probeer ik weg te komen van de gehele boomornamenten die de mensen door hun grafieken handhaven. Ik voel me dat uiteindelijk dat de fractal indicator niet nodig is in je grafieken. Hoe dan ook, jouw verschillende.

4. Renko. Een ding op een grafiek die geen waarde heeft, is overbodig naar mijn mening. Renko is nauwelijks waarde.

Ik heb weinig vraag dat de mensen met allerlei indicatoren zullen wisselen.

Juist hier is een factor die ik alle retailers zou willen aanraden om te proberen. Ik beschouw het als gevolg van het onderzoek van het zuur voor indicatoren. Het komt uit net pagina 85 van Bill Williams ‚ee boek, „New Shopping for and promoting Dimensions.“

„Het is mogelijk om winstgevend te gebruiken met uitsluitend deze oscillator en zonder even te bepalen wat de huidige waarde is. … Denk aan de reacties van de andere verkoper, wanneer u zegt dat u in staat is om winstgevend te handelen zonder dat u op de waardekaart wilt of de huidige waarde vraagt. „

Ik ben hier heel erg lang bij geweest en ik heb een heleboel indicatoren ontwikkeld en een hele hoop extra onderzocht. Als u een indicator hebt verkregen die voldoet aan bovenstaande gewoonte, zou het schijnbaar nieuwsgierigheid zijn, in sommige andere gevallen is het niet.

Sluitingszin op indicatoren:

Later zal ik indicatoren gebruiken die de plaats waar ik wil richten op plaatsen of omstandigheden op de grafiek een waarschuwing geven. Ik ben een drukke bepaalde persoon en ik hoef niet te zitten en staren op een laptop die bereid is voor een factor te gebeuren. Ik wil graag een voorlopig waarschuwing horen, waarna een bevestigingswaarschuwing dat me een handelsverschil vertelt is aangekomen. Ik beschouw deze extra als alert methoden dan indicatoren.

Ik zal wel naar die waarschuwingen komen, maar toch niet; Één stap tegelijk.

************************************************** ************************************************** **************************
5 34 5 MACD met een 5 EMA bovenopgesteld voor analyse.
De Mark Improvement Traces en Renko voor het kopen en promoten van indicatoren.
Fractals bij draaiende elementen.

Uiteindelijk zal het alleen de Renko-grafiek, de MACD en enkele waarschuwingen zijn die nuttig zijn en uw gedachten.

************************************************** ************************************************** **************************
Indicatoren, scripts, sjablonen en PDF recordsdata worden allemaal hier correct geplaatst:

Enkele goede scripts, om te helpen met de handel:

Maak alle objecten opruimen. Shut en omgekeerd. Schakel alle bestellingen specifiek paar in.

(Verdere scripts worden later toegevoegd.)

Dierentuin (Renko systeem)

Optioneel verkrijgbaar:

Inkomen Tracker. Om te zorgen voor de monitor van hoe we het doen.

Gerelateerde informatie
Dierentuin (Renko systeem)  CleanupAll_Objects.mq4   2 KB | 1.720 ontvangen
Dierentuin (Renko systeem)  Shut en Reverse.mq4   2 KB | 1.788 ontvangen
Dierentuin (Renko systeem)  Shut All PENDING Orders Exact Pair.mq4   1 KB | 1.563 ontvangen
Dierentuin (Renko systeem)  Demark_trend_alert_and_mail.ex4   15 KB | 2.082 downloads
Dierentuin (Renko systeem)  ProfitTracker.ex4   7 KB | 1,891 ontvangen
Dierentuin (Renko systeem)  # renkolite.tpl   <1 KB | 2,089 downloads
Dierentuin (Renko systeem)  RenkoLiveChart_Betterv3.301_fxkred.ex4   12 KB | 3,086 downloads

Share this article

Leave a comment