"
Het HEMc Trading System

Het HEMc Trading System

by Dr.Hamdi Boukamcha
Hallo daar iedereen,Mijn titel is Sarthi, noem me Sarthi / Imega jouw wil. Laten we direct in het systeem komen.

Ik noem het HEMc als gevolg daarvan bevat twee hoofdindicatoren Heiken Ashi en MACD so HEMc. Vroeger dan u deze methode gebruikt, is het het beste om te weten dat het kopen en verkopen is het onderwerp van een bedreiging en u zou niet volledig moeten vertrouwen, het is een waard systeem, op voorwaarde dat u met de juiste primaire informatie van de valutamarkt doet denken aan S & R, Trading In de zin van ontwikkeling en nooit spelen, heeft deze methode geen specifieke richtlijnen voor het kopen en verkopen, moet u het gebruiken wat u wilt. Het betere deel over deze methode is dat u niet nodig hebt om in de ingang van uw beeldscherm te gaan zitten en paniek aanval te hebben wanneer de markt één ding voor u doet. U wilt uw grafieken dag na dag testen zodra u deze instelt en voor 4 uur combineert met 1 uur voor extra exacte invoer. Ik wil je veel geluk en hoop dat je er één ding uit kan maken. Ik weet niet of deze methode bestaat of niet, maar dat is mijn eigen creatie, gewoon gedacht te zeggen.

VOOR INSTELLING EN UITVOERING

We zullen beginnen met makkelijk een die eerst samen met de ontwikkeling gebruikt en extra moeilijke handelingen die herinneren aan omkering en spullen, we zullen later vangen.

Voor de lange invoer test, als de bar de heiken ashi heeft aangeraakt, is de instelling gewoon niet legitiem als het alleen de stam van de bar heeft aangeraakt die het lichaam moet bekleden om bekend te staan als een correcte setup, met de foto te bespreken. Wanneer u de setup-overdracht helemaal naar 4 uur grafiek krijgt en een ontwikkelingslijn trekt, zodra de ontwikkelingslijn breekt, wachten op 2 onervaren heiken ashis (in het geval van lang) en de MACD MOET de 0-graad overschrijdenen niet Minder dan 2 gezien bars eerder dan u zou kunnen bevestigen als handel. (Bespreek met de 2de foto).

Voor Quick vice versa.

*********************************************
Sinds dat begint, Laat of niet het is zacht, zodat u kunt begrijpen, de beste manier om extra correcte handelingen te filtreren kan in latere posten worden bedekt. Als u eventueel een typefout ziet, geef me me graag aan en als iemand een groter model wilt schrijven, wees blij en stuur het naar mij, dan vervang ik het voor een extra lezer-vriendelijk model.

Heb weinig vraag en vraag zo veel vragen die u wilt, ik zal proberen om ze allemaal te antwoorden. Experimenteer met het zoals u wilt.

Ik hoop dat je van dit kleine gemakkelijke systeem hield, die later in een enorme verandering kan veranderen nadat we extra filters daaraan toevoegen om gevaarlijke handelingen uit te roeien. Dus als u graag een thumbs up krijgt en abonneer op deze draad, zodat u nooit een vervanging hoeft te missen.

Bedankt

Verbonden foto’s (klik om te vergroten)
Het HEMc Trading System  Het HEMc Trading System
Verbonden Recordsdata
Het HEMc Trading System  Heiken_Ashi_Smoothed.ex4   12 KB | 23 downloads
Het HEMc Trading System  Heiken_Ashi_Smoothed.mq4   4 KB | 31 downloads
Het HEMc Trading System  HEMc.tpl   1 KB | 38 downloads

Share this article

Leave a comment